Kurumsal

  1. Anasayfa
  2. Kurumsal
Filtrele

Hakkımızda

AC Giyim olarak mağazacılık serüvenimiz, kurucumuz Sn. Ahmet Canbulan’ın 1972 yılında şahıs şirketi olarak Mersin’de Sıdalı Pasajı’nda açmış olduğu ilk mağazamız ile başlar. Şirketimiz, faaliyete başladığı ilk günden bu güne kadar kaliteli ürün ve hizmet anlayışını benimseyen kültürü ile kısa süre içerisinde Mersin’in hazır giyim mağazacılığında önemli isimlerinden olmayı başarıp, perakende mağazacılık yanında üretim alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Şirketimiz, bu dönem içerisinde mağaza metrekarelerini de geliştirerek önemli sektör deneyimi kazanmış, bu deneyim neticesinde 1996 yılında aile şirketi “AC Giyim San. Tic. Ltd. Şti.” Adıyla faaliyetlerini geliştirerek devam etmiştir. Bu tarihten itibaren zincir mağazacılık devam etmiştir. AC Giyim çatısı altında bünyemizde barındırdığımız önemli markalar yanında franchise yapıda marka mağazacılık alanında anlaşmalar yapılmış, Kip – Lufian – İGS gibi sektörün önemli markalarını bünyesine katmıştır.

AC Giyim San. Tic. Ltd. Şti., şu anda AC Giyim olarak 5, marka mağazacılıkta 5 olmak üzere toplam 10 mağaza ile 4 şehirde önemli bir moda perakendecisi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Misyon

Müşterilerine en iyi ürünleri en iyi markalar ve ulaşılabilir fiyatlarla sunup, insan odaklı çalışan ve mutlu müşteri felsefesini benimseyen kurumsal kimliği ile bölgesel ve ulusal çapta örnek teşkil etmek.

Vizyon

2023 yılında, Mersin merkezli olmak üzere sahip olduğu ulusal markalarla ve AC mağazaları çatısı altında Hazır Giyim Mağazacılığı’nda yakın bölgesindeki en iyi oyuncu olmak.

İK Politikası

Çalışanların motivasyonunu her daim canlı tutmak, kuruma aidiyetlerini yükseltmek, onlara rahat ve huzurlu bir aile ortamı sunmak, şeffaflık prensibine uygun olarak her türlü görüş ve fikrin özgürce paylaşılabilmesine imkan tanımaktır. Amaç, başarıyı kaliteli ve mutlu insan gücüne yaptığı yatırım ile almaktır. Bu amaçla çalışanlarını eğitmek, geliştirmek ve yetkinliklerini artırmak için çaba sarf edip süreci verimli ve etkin kılmayı hedefler.